Master Sound of Innovation

Nadat ik Cum Laude ben afgestudeerd aan de popacademie in 2019, ben ik begonnen met de Master Sound of Innovation. Deze Master is van het ArtEZ conservatorium.
Waarom heb ik deze master gekozen? Omdat je zelf je programma en docenten kan kiezen, je gaat samenwerken met studenten uit andere richtingen en je word uitgedaagd om te innoveren!

Hoe heb ik jaar 1 van de master ingevuld?

Het eerste jaar heb ik samengewerkt met mijn mede master studenten: een sound designer uit Litouwen en een producer uit Turkije. 
Samen hebben we een project gedaan waarbij de gebeurtenis van de vuurwerkramp op 
13 Mei 2000 in Enschede, centraal stond. 
We hebben slachtoffers geïnterviewd over hoe hun leven was voor de ramp, hoe ze de ramp beleefd hebben en hoe ze ermee om zijn gegaan en hun leven opgepakt hebben.
We wilde dat muziek hun verhaal ging versterken en de luisteraar zelf controle kon hebben over de mate van impact d.m.v. voorkeur selectie.
Dit project hebben we afgesloten met een demo/prototype van het product, genaamd: 
'een pauze in het leven'.  

Wat ga ik in jaar 2 van de master doen?

 Na jaren ervaring als zang student, maar ook als zang docent, heb ik gemerkt dat niet alleen zangtechniek belangrijk is in je ontwikkeling als zanger/zangeres. 
Ik merk hoe groot de invloed van je hoofd en je lichaam is op je stem.

Dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat je niet goed genoeg bent. Het slaaptekort en daardoor energietekort, omdat je hoofd ’s avonds maar blijft malen. Die ene persoon die óóit heeft gezegd dat je te nasaal klinkt, heeft het plezier om te zingen verpest. 

Daarom ga ik op zoek naar een methode die je hoofd, lichaam en stem gaat laten samenwerken, zodat je kan doen wat je het liefst doet.
ZINGEN!